Saturday, August 27, 2011

19 SEPT. JAMUAN HARI RAYA ADILFITRI DUN GEMENCHEH

PADA 19 September nanti , majlis sambutan hari raya aidul fitri peringkat Dun Gemencheh akan diadakan di padang Sekolah Kebangsaan Felda Bukit Rokan Utara mulai jam 2.00 petang .

Oang ramai terutamanya penduduk dari FBRU sendiri dan yang tinggal berhampiran dijemput datang untuk memeriahkan majlis sambutan hari raya itu .

Selain menikmati hidangan yang disediakan , artis jemputan saperti Ahmad Jais turut diundang sama untuk memeriahkan lagi majlis .

Adun Gemencheh Dato Mohd Kamil A Aziz berkata seramai kira-kira 2,000 tetamu dijangka akan menghadiri majalis sambutan hari raya peringkat dun itu dan inilah kali pertama beliau membuat jamuan hari raya di luar dari pekan Gemencheh .

" Kedudukan FBRU yang strategik dan mempunyai penduduk yang ramai serta mereka adalah penyokong kuat kerajaan , tidak salah kalau kali ini majlis sambutan hari raya peringkat dun diadakan dikawasan felda khususnya di FBRU .

" Semua yang berkesempatan dijemput hadir dan kehadiran orang ramai amat dialu-alukan ," katanya .

Tok Nal juga nak mengucapkan Selamat Hari Raya , maaf dhahir dan bathin  jika ada salah silap harap dimaafkan dan rumah Tok Nal di Kuala Pilah terbuka sepanjang masa , jemput lah datang .

No comments: